De maandelijkse kosten per gebruiker dekken de software assurance. Ondanks dat wij de architectuur van Microsoft volledig volgen zou het kunnen gebeuren dant Microsoft een verandering doorvoert die tot issues zou kunnen leiden. Meetroo maakt gebruik van First release tenants om haar producten te testen. Mocht hier een probleem geconstateerd worden dan zullen wij hiervoor de benodigde aanpassingen doorvoeren.