Er is een nieuwe wijze om Alerts toe te voegen. Binnen Entree is kun je met Alerts snel een melding/aankondiging doen naar de hele organisatie. Het staat gelijk op het homescherm als iemand inlogt in Entree en men kan er dan op doorklikken om het artikel te lezen.

Handig om bijvoorbeeld te laten weten dat iemand is vergeten de autolichten uit te doen, of om te laten weten dat er taart klaar staat in verband met een verjaardag. Hieronder een kort stappenplan. Doordat het Homescherm elke 15min zichzelf ververst, is het een makkelijke manier iedereen te bereiken.

Zoek in de Apphub naar de Alert tegel en klik hierop:

Schrijf vervolgens een titel, een body en voeg eventueel plaatjes toe:

Sla het artikel op.

Het artikel is vervolgens voor alle collega's zichtbaar.

meetroo