Er zijn natuurlijk verschillende manieren om binnen SharePoint een communicatiesite aan te maken. Met release 1.5 is het mogelijk direct vanuit Entree een nieuwe communicatie site aan te maken.

Ga in Entree naar de Apphub en klik op het “+”je om een nieuwe link toe te voegen.

Vul het veld in als gewoonlijk met de gewenste titel in, beschrijving, icon/plaatje, etc. Laat alleen in dit geval het URL veld leeg, en vink het veld ‘nieuwe site aanmaken’ aan.  Sla het vervolgens op.

Na opslaan is de nieuwe site zichtbaar in de apphub.

En bij het aanklikken opent de nieuw site.