Entree V1.1.0

Posted over 6 years ago by Nancy van der Nat

  • Topic is Locked
Nancy van der Nat
Nancy van der Nat Admin

NiEUWE FUNCTIONALITEITEN 


Meertalige ondersteuning; de Meetroo Entree interface is aangepast en werkt naast het Nederlandse nu ook in het Engels.


Zoekfunctionaliteit; als je naar rechts swiped naar de App Hub, komt de focus direct op de zoekbox waardoor je meteen kan zoeken. UiTBREIDING


Cascading config. De standaard configuratie van Meetroo kan door Partner (via CSP API) overruled worden, en de configuratie van de partner kan overruled worden door de klant middels het aanpassen van de MeConfig file in de klant omgeving. Meer hierover is te lezen in dit artikel.

Auto language Switch. Alle content wordt nu standaard in het Nederlands weergeven als de browser instelling Nederlands is en in het Engels wanneer de browser Engels is ingesteld.


Full Feed. De News feed wordt over de volledige breedte van de feed pagina getoond, wanneer de Yammer feed via de klant configuratie wordt uitgeschakeld.


AutoConfigRefresh. Er is een mechanisme toegevoegd dat controleert of de gebruiker de laatste versie van de lokale configuratie  gebruikt. Als dat niet zo is wordt de applicatie ververst, zodat deze wel wordt opgehaald.

AutoAppRefresh. Er is een mechanisme toegevoegd dat controleert of de gebruiker de laatste versie van de Applicatie gebruikt. Als dat niet zo is wordt de applicatie ververst via een 'hard refresh'.

VersionNumber. Het versie nummer van de applicatie is nu linksonder zichtbaar op het homescreen. Door er met de muis overheen te bewegen is ook de exact build (in GitHub) zichtbaar. De huidige versie wordt vastgehouden in de browser cache, als deze niet overeenkomt wordt de app herladen en het cookie geflushed.VERBETERINGEN


DelveSearch. Microsoft had de wijze waarom Delve Search aangesproken dient te worden aangepast. Dit is verwerkt in de applicatie. 

IELargeScreen. Op schermen met een resolutie groter van Full HD zoals een Surface 4 werdt het homescreen niet goed uitgelijnd. Ook op deze schermen en nog groter zal het homescreen zich nut correct aanpassen. 

0 Votes


0 Comments