Entree V1.1.5

Posted almost 7 years ago by Nancy van der Nat

  • Topic is Locked
Nancy van der Nat
Nancy van der Nat Admin

 

NiEUWE FUNCTIONALITEITEN 


NvtUiTBREIDING

 

Nieuwe link toevoegen; de functionaliteiten voor het toevoegen van links zijn uitgebreid:

· Door de “advanced/uitgebreid” button in the klikken, kun je:

o Een beschrijving toevoegen;

o Een help en chat url toevoegen voor de link of applicatie;

o Een passende icon selecteren uit de office library.

o “open type”, hier kun je aangeven of de link in hetzelfde scherm moet openen of in een nieuw tab in de browser.

· Een reeds toegevoegde link kan nu gewijzigd worden of, als wenselijk, verwijderd, selecteer hiervoor het pennetje rechtsonder op het item in de cardview. In de volgende stap wordt het mogelijk alle onderdelen te wijzigen. En voor het wijzigen kun je rechtsboven op het prullenbakje klikken.

Collega’s zoeken; het is nu ook mogelijk een people search te doen in de Apphub op naam, functie of skills (voor zover vastgelegd in het systeem). Door het aanvinken van het nieuwe vakje “people”, kun je op medewerker/collega zoeken. 


 


VERBETERINGEN


 

Niet aanklikbare links; Nu is tekst in het startscherm alleen onderstreept als het aanklikbaar is. In het ontwerp was eerder gekozen voor onderstreepte tekst. Doordat in algemeen gebruik onderstreepte tekst aanklikbare tekst duidt zorgde het voor verwarring.  

 

Alerts/updates; door een aanpassing in het systeem wordt de informatie op de Entree startscherm regelmatig ververst op de achtergrond (5-10min), waardoor aanpassingen zichtbaar worden zonder de pagina te verversen. Zoals updates in medewerkers, nieuwsberichten, etc. 

0 Votes


0 Comments