Entree V1.7

Posted over 6 years ago by Nancy van der Nat

  • Topic is Locked
Nancy van der Nat
Nancy van der Nat Admin

NiEUWE FUNCTIONALITEITEN 

 

Datalijst; Het is nu mogelijk om lijsten met data (zoals bijvoorbeeld klant contact- en adresgegevens) op te nemen in de Hub van Entree. Informatie kan op vaste momenten worden geïmporteerd naar een SharePoint lijst die wordt uitgelezen door Entree. Hierdoor kunnen medewerkers eenvoudig beschikken over contact informatie en eventueel direct navigeren naar een klantkaart in een CRM of ERP systeem. Lees in dit artikel hoe u dit doet.

 

Widgets:

  • Tip van de dag; er is nu een nieuw widget waarbij er een ‘tip van de dag’ kan worden getoond, meetroo levert een aantal standaard tips en door de klant en de partner is deze lijst aan te passen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals het gebruik van entree, Office 365 en productiviteit. Lees in dit artikel hoe u deze functionaliteit aanzet.
  • Organisatiekalender; dit nieuwe widget toont de komende activiteiten in de organisatiekalender. De organisatiekalender is een Kalender lijst in SharePoint en kan gebruikt worden om organisatie brede events in te plaatsen zoals een training of een uitje. De twee eerstvolgende events worden getoond op hoe pagina en door op de titel te klikken kan de beschrijving worden bekeken en het agenda item worden geopend. Lees in dit artikel hoe u deze functionaliteit aanzet. 


  

UiTBREIDING

 

Newsfeed;

  • Nieuwsberichten openen nu in een pop-up scherm binnen entree. Om terug te gaan naar entree klikt u op “cancel”; 
  • De zoekbalk op de feed pagina doorzoekt nu ook de inhoud van de nieuwsberichten.

 

GUI; Het is nu mogelijk om specifieke gebruikersinterface componenten te voorzien van een andere tekstkleur, zoals de klok, het filter in de hub, de hub paginering en de actie/zoek kaarten. NB bij deze laatste, actie-/zoekkaarten, is de tekst slecht leesbaar als voor basis- en highlight tekst dezelfde kleur ingesteld wordt. Als er geen keuze is gemaakt, wordt de standard tekstkleur meegegeven. Leest in dit artikel welke settings hiervoor aangepast kunnen worden. 


SharePoint navigatiebalk en wafel; het is nu mogelijk de Office 365 navigatiebalk (SuiteBar) en ‘de wafel’ (App Launcher) transparant te maken. Leest in dit artikel welke setting hiervoor aangepast moet worden.  

 


VERBETERINGEN

 

Teams & Groups;

  • Door een aanpassing in de query worden nu alle groepen en teams goed weergegeven, in sommige situatie werden bepaalde groepen niet getoond; 
  • Bij het klikken op de “teams & groups widget” link op het home scherm opent het overzicht nu in een pop-up.

Zoekbalk; als men begint te typen in het feed of hub scherm verspringt de focus automatisch naar de zoekbalk.

 

Link toevoegen;

  • Wanneer een klant vele tientallen Office 365 groepen had was het niet zo gebruiksvriendelijk om een organisatie link aan een Office 365 groep te koppelen. Nu is het mogelijk om in het groepsveld te typen en daarmee alle groepen te doorzoeken. Alleen de groepen waar de gebruiker deel van uitmaakt zijn zichtbaar.
  • Wanneer er vanuit de hub nu een link of nieuwe site wordt aangemaakt is er een voortgangsbalk te zien die aangeeft hoe lang het nog duurt voordat de actie is uitgevoerd.

Performance; om de performance van de applicatie te verbeteren en het mogelijk te maken grote lijsten met velen duizenden items op te nemen in de hub is de wijze waarop informatie wordt bewaard in Entree (caching) verder uitgebreid. In deze nieuwe opzet wordt informatie van entree lokaal opgeslagen in de browser(cache). Bij het laden van entree wordt de data in eerste instantie opgehaald uit de cache en vervolgens wordt de data ge-update met data uit Office 365 en SharePoint. De allereerste keer laden duurt hierdoor enkele seconden langer, maar daarna wordt entree merkbaar sneller. Standaard laadt eerst het home scherm, vervolgens de hub en tenslotte de feed pagina. Deze volgorde van laden en het gewenste begin scherm is aan te passen; leest in dit artikel hoe. 

0 Votes


0 Comments